Jeugd Technisch Beleidsplan - FC Uden

Jeugd Technisch Beleidsplan

Jeugd Technisch Beleidsplan

Een goede jeugdopleiding met een herkenbaar karakter is erg belangrijk voor FC Uden. Op deze manier hoopt FC Uden de jeugdleden voor een lange tijd te behouden en tot aansprekende resultaten te komen. Rust, geduld en een goede visie zijn hierin cruciaal. Met het project ‘FC Uden-kanjers’ vestigen we de aandacht op het belang van een goede jeugdopleiding.

Centraal dient natuurlijk de opleiding van de jeugdige voetballer te staan. We willen jonge spelers een gedegen opleiding met veel spelvreugde bieden. een opleiding met waarde voor de toekomst waarbij teamprestaties belangrijk zijn. Echter, bij de opleiding staat het ontwikkelen van het individuele talent altijd voorop. Prestatie en plezier zullen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Om dit doel te bereiken zullen trainers en spelers een onvoorwaardelijke dosis discipline aan de dag moeten leggen.

Op deze pagina kunt u, na de zomerstop van 2018, het Jeugd Technisch Beleidsplan van de jeugdafdeling van FC Uden lezen. In dit document staat beschreven wat de doelstellingen zijn van de club voor de jeugdafdeling en wat er verwacht wordt van trainers, leiders, spelers maar ook van ouders/verzorgers. Ook staat hierin beschreven hoe er getraind moet worden per leeftijdsgroep; wat er nu juist wel en ook wat er nu juist niet gecoacht moet worden. Alles is erop gericht om de doelstellingen voor de jeugdafdeling te behalen. Dit beleidsplan is bedoeld om richting te geven aan leiders en trainers en daarnaast om aan ouders/verzorgers duidelijk te maken waar FC Uden voor staat en waarvoor zij kiest met betrekking tot de jeugd. Wij hopen het gevoel over te dragen dat de vereniging een positieve bijdrage levert aan de (technische) ontwikkeling van hun kind. Het prestatieve beleid van FC Uden is er op gericht om de doorstroming naar het eerste en tweede seniorenteam met zoveel mogelijk eigen jeugdspelers te realiseren. Daarnaast willen we zorgen dat alle jeugdspelers op hun eigen niveau aan uitdagingen kunnen werken.

Veel voetbal(lees)plezier,
Jeugd Technische Commissie van FC Uden, april 2017

Dit Jeugd Technisch Beleidsplan is eigendom van FC Uden. Niets uit dit Jeugd Technisch Beleidsplan mag, zonder uitdrukkelijke toestemming van FC Uden, worden gebruikt door derden. Het is dan ook niet toegestaan de inhoud van het Jeugd Technisch Beleidsplan te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke toestemming van FC Uden.

Bovenstaande sluit niet uit dat FC Uden graag samenwerkt en/of haar kennis wil delen. Wanneer u graag gebruik wilt maken van het Jeugd Technisch Beleidsplan van FC Uden, om wat voor reden dan ook, dan zien wij graag dat u daarover contact met ons opneemt. Dit kan via secretaris@fcuden.nl of door gebruik te maken van ons 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!