Technische Commissie (TC)

De Technische Commissie verantwoordelijk voor de voetbal technische begeleiding van senioren spelers binnen FC Uden. Hierbij is de doelstelling om iedereen bij FC Uden met veel plezier kan voetballen met het streven om de selectie-elftallen op een zo hoog mogelijk niveau te laten spelen. Hierbij draagt de Technische Commissie zorg voor Technisch Beleid, senioren scouting en de coördinatie tussen en indeling van de senioren & dames elftallen.

Onder TC commissie vallen de volgende verantwoordelijkheden
– Senioren selectie (FC1 en FC2)
– Lagere senioren en dames
– Keepers Opleiding

Senioren selectie

De seniorenselectie van FC Uden bestaat uit het eerste en tweede elftal en staat onder leiding van de hoofdtrainer.  De hoofdtrainer wordt ondersteund door de trainer van het tweede elftal, teammanager 1e elftal, teammanager 2e elftal en overige ondersteunende functies.

Technisch beleid: Alex Wendt (alexwendt@fcuden.nl)

Coördinator Senioren selectie: Remco Snoep (email: selectie@fcuden.nl)

FC Uden 1

Hoofdtrainer: Peter van den Heuvel
Teammanager / Verzorger: Rob Cleveringa
Ass. scheidsrechter: Eddy Borsboom

FC Uden 2

Trainer: Remco Snoep
Teammanager: Stefan Theunisz

Ass. Trainer: VACANT
 Ass.scheidsrechter: Stefan Theunisz

Lagere senioren & dames

Binnen FC Uden bestaan verschillende lagere senioren teams, dames team en een veteranen team. Bij deze teams ligt de eerste focus op het voetbalplezier en als tweede de prestatie. Naast het spelen van de wedstrijden in het weekend hebben deze teams de mogelijkheid om door de weeks te trainen.

Coördinator Lagere Senioren & Dames: VACANT (email: lageresenioren@fcuden.nl of TC@FCUden.nl)

Daarnaast bezit FC Uden een “Walking Footbal” team. Contactpersoon hiervoor is Martien van der Wijst ( email: martienvanderwijst@FCUden.nl )

Keepersopleiding

De keepersopleiding is verantwoordelijk voor het geven van keeperstraining aan keepers binnen de selectie van FC Uden en daarnaast het leggen van een goede basis voor de opleiding tot keepers binnen de jeugd.
De persoon achter de keepersopleiding is Eric Huigen (email: tc-keepers@fcuden.nl of erichuigen@fcuden.nl )


Wie is wie

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!