FC Uden Go4Fit informatie - FC Uden

FC Uden Go4Fit informatie

de_gruiter_fysio.jpg

FC Uden heeft veel aandacht voor de gezondheid van haar leden en daarom gaat FC Uden de samenwerking met  Praktijk voor Fysiotherapie de Gruijter verder intensiveren.
Voetbalvereniging FC Uden en Praktijk voor Fysiotherapie de Gruijter organiseren elke week een Blessure spreekuur met de naam “FC Uden GO4FIT”.

FC Uden en Praktijk voor Fysiotherapie de Gruijter:

gratis blessurediagnose tijdens FC Uden GO4FIT clubspreekuur.

Mede door veranderingen in het zorgstelsel en een verhoogde ”eigen bijdrage” komt het vaak voor dat blessures niet de aandacht krijgen die nodig is, zeker bij kinderen. Als FC Uden willen we onze leden hierin helpen en een oplossing aandragen. Ben je geblesseerd en heb je behoefte aan een professionele diagnose, kijk dan hieronder of er nog ruimte is op dit gratis spreekuur.

Je kunt elke dinsdag tijdens het voetbalseizoen tussen 18.00 en 19.00 uur terecht bij FC Uden (kleedkamer 11). Uitsluitend voor leden van FC Uden. Als je een afspraak maakt (vóór 17.00 uur op betreffende dinsdag) via onderstaand formulier staat je afspraak vast. Spelers t/m 15 jaar kunnen alleen via een ouder inschrijven. Mocht je zonder afspraak komen, klop even op de deur en neem plaats op het bankje. Je wordt dan zo snel mogelijk geholpen.

Je trainer en ouders worden nadien op de hoogte gebracht van de diagnose en het advies door betreffende fysiotherapeut(e). Wie het eerst komt, het eerst maalt!! De diagnose wordt gedaan door een gediplomeerde fysiotherapeut(e) van de Udense Praktijk voor Fysiotherapie de Gruijter. Zij zijn in deze ook eindverantwoordelijk. Mocht er een advies uit volgen dan bent je natuurlijk vrij om dat wel of niet op te volgen. Dat is en blijft je eigen verantwoordelijkheid. Wij willen hier alleen maar mee bereiken dat het risico op verwaarlozing van een blessure zo laag mogelijk is.

Wij zijn ervan overtuigd dat als je snel actie onderneemt, de blessure het snelst verholpen is en de kans op verdere beschadiging het kleinst is. Een juiste diagnose is daarvoor van groot belang!!!

Hier kun je een spreekuur (15 min) aanvragen. Klik op onderstaande knop om het afspraakformulier te openen om vervolgens een tijd te selecteren en je gegevens in te vullen.

 

 

 Regelement

Deze dienstverlening is enkel mogelijk voor:

-       Actieve leden van FC Uden vanaf 8 jaar (behalve senioren selectie)
-       Leden tot en met 15 jaar kunnen zich enkel inschrijven door opgave van een ouder
-       Sportblessures (bijv. spieren, gewrichten, kneuzingen e.d. geen wonden)
-       Op aanvraag via bovenstaand formulier
-       Bij een compleet ingevuld formulier
-       Het gaat in deze om het stellen van een 1ste diagnose, het is geen behandeling

Overige regels, voorwaarden en condities:

-       Voorrang op basis van inschrijven.
-       Dienstverlening geldt van September tot en Mei in elk voetbalseizoen.
-       Inschrijven voor 17.00 uur op betreffende dag.
-       FC Uden is nooit verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor schade voortkomend uit deze dienstverlening
-       Deze dienstverlening geschiedt onder de verantwoordelijkheid van de Udense Praktijk voor Fysiotherapie de Gruijter.
-       Medewerkers van deze praktijk voeren deze dienstverlening uit.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!