J.Adu Boahen

Accommodatie

Onbekend

Opstelling FC Uden 1 (zon)

Keldonk – FC Uden 1-2 (0-0). 78. Piotr Murawski 0-1, 82. Marcel van de Tillaart 1-1, 88. Piotr Murawski 1-2.

,,Als ik eerlijk ben, kreeg FC Uden de beste kansen al wonnen ze wel wat gelukkig”, aldus trainer Ruud Fleskens van Keldonk.

,,Na een slechte eerste helft, herstelden we ons na rust en wederom was Piotr goud waard voor ons”, zag medespeler Wesley Vogels.

Lang leek het duel in een doelpuntloos gelijkspel te eindigen maar in de laatste twaalf minuten werd nog drie keer gescoord.

Kliknieuws (Udens Weekblad) ;
Ollandia is zondag tegen de tweede nederlaag van het seizoen aangelopen. De koploper kreeg een pak slaag (5-1) bij Elsendorp, dat nu aan kop gaat. De beste papieren voor de 'Herbstmeister'-titel is nu echter FC De Rakt, dat met 3-0 zegevierde tegen Boerdonk en nu de minste verliespunten heeft. Odiliapeel hield WHV op een gelijkspel en FC Uden won nipt bij RKVV Keldonk.

FC Uden staat door een late overwinning op RKVV Keldonk op plek zes, maar de geelhemden bevinden zich op slechts drie punten van Elsendorp. Het zegt iets over de spanning in de vijfde klasse F. De Udenaren dankten de zege, niet voor het eerst, aan Piotr Murawski, die tweemaal raak schoot in de laatste tien minuten. Tussen diens 0-1 en 1-2 was Marcel Tillaart trefzeker namens Keldonk. Bij een 0-0 stand zag Tillaart nog een doelpunt afgekeurd na een vermeende duwfout.