UDEN
tel. 0413-261713

Opstelling

FC Uden verdiend voorbij Boskant; Hattrick Stan van der Zanden

FC Uden had in de eerste helft geen kind aan Boskant en nam een 3-0 voorsprong. De doelpunt waren van Mehli Polat en tweemaal Stan van der Zanden. Brett Veldkamp deed namens Boskant wat terug toen hij een corner wist binnen te werken. FC Uden had voor rust een grotere voorsprong moeten nemen vond trainer Jeroen van Kampen. Een gemakzuchtig begin van FC Uden na rust leidde er toe dat het plots 3-3 stond. Yannick Opheij scoorde met een schot van 16 meter de 3-2 en opnieuw Veldkamp maakte er 3-3 van. FC Uden zette weer aan en Stan van der Zanden maakte zijn derde uit een vrije trap: 4-3. Tim van de Pol maakte er 5-3 van en daarmee werd de zege veiliggesteld.

Bron; Kliknieuws.nl

FC Uden – Boskant 5-3 (3-1). 14. Melih Polat 1-0, 28. Stan van der Zanden 2-0, 33. Stan van der Zanden 3-0, 40. 3-1, 52. 3-2, 65. 3-3, 86. Stan van der Zanden 4-3, 89. Tim van de Poll 5-3.

,,We dachten: laten we er eens een doelpuntrijke wedstrijd van maken”, lacht Uden-coach Jeroen van Kampen. ,,We maken heel makkelijk goals en doen het aan de bal goed. De rest mag nog een stukje beter. Al zetten we ons er wel overheen, dat is ook een kwaliteit.”