UDEN
tel. 0413-261713

Opstelling

Spectaculaire eerste helft in Uden.

Twee aanvallende ploegen zorgden voor maar liefst zeven doelpunten in de eerste helft in het treffen tussen FC Uden en FC de Rakt. FC Uden opende het bal via Marco van de Pol na twintig minuten. Vervolgens een sterk kwartier van FC de Rakt. Een eigen doelpunt en twee treffers van Wout Vesters zorgden voor een 1-3 stand na 35 minuten. Hierna was volgens Eus Marijnissen de aggressiviteit in het verdedigen van deze voorsprong er niet bij FC de Rakt en wist FC Uden hier optimaal van te profiteren. Via Stan van der Zanden, Tim van Schadewijk en opnieuw van de Pol kon FC Uden met 4-3 gaan rusten. Na rust maakte Tim van Schadewijk zijn tweede en kwam de overwinning niet meer in gevaar: FC Uden pakte de Udense derby met een duidelijke 5-3.

Bron: Udens weekblad

FC Uden wint in een bevlogen wedstrijd van ‘rivaal’ FC de Rakt.

Het was een doelpuntenfestijn in de eerste helft. Waar we binnen vijf minuten op vier goal getrakteerd werden. ,,Beide ploegen wilden heel graag voetballen, daarom werd er ook zoveel gescoord. Dat was heel mooi, vooral dat wij ook de veerkracht hebben om van een 1-3 achterstand terug te komen.’’, begon Jeroen van Kampen, trainer van FC Uden. De tweede helft was rommelig, dat leidde dat ongenoegen van Van Kampen. ,,Dat is frustrerend, want als ze een doelpunt maken is het een hele andere wedstrijd. Daar misten we wat scherpte.’’

Bron: Brabants Dagblad