5473RN
HEESWIJK-DINTHER
tel. 0413-292289

Opstelling FC Uden 1 (zon)

Ook FC Uden slaagde er niet in om de Avesteyn puntverlies toe te brengen. Lang ging het richting een 0-0 maar in de slotfase kroonde Rick Vissers zich tot matchwinner. Veel doelpunten in Boskant waar WEC en Boskant op een 4-4 eindstand uitkwamen. Ook 8 doelpunten in Mariaheide waar SCMH met 5-3 van Cito won. FC Schadewijk klopte FC de Rakt met 4-3.

Avesteyn wint verdiend.
In de eerste helft was het compact spelende FC Uden prima in staat om Avesteyn te bedwingen, maar om zelf tot grote kansen te komen lukte de Udenaren ook niet. Beide ploegen deelden wat speldeprikjes uit, maar de rust werd zonder doelpunten bereikt. In de tweede helft draaide Avesteyn de duimschroeven nog wat strakker aan. Avesteyn beschikte over frisse, sterke invallers die uiteindelijk het verschil konden maken. Rick Vissers, die vanwege een droevige periode in de familiesfeer de afgelopen tijd minder had kunnen trainen was van grote waarde als invaller en maakte de bevrijdende 1-0 zo ‘n drie minuten voor tijd.

Bron; Kliknieuws.nl

Avesteyn – FC Uden 1-0 (0-0). 85. Rick Vissers 1-0.

Een mooi moment voor Avesteyn-speler Rick Vissers. Hij verloor afgelopen week zijn vader en besliste de wedstrijd. ,,Hij noemde het een mooie afsluiting van een moeilijke week”, vertelt coach Lenard Weber. ,,Hij zou er eigenlijk niet bij zijn maar wilde toch graag komen. Hij viel tien minuten voor tijd in en maakt ‘m.”

Uden-coach Jeroen van Kampen zag dat zijn ploeg goed weerstand bood tegen de koploper. ,,Zij zijn gewoon de betere ploeg maar ze creëerden voor hun doen weinig. En wij scoren normaal ook veel. De coaches hadden hun huiswerk goed gedaan. Wel heel zuur dat je dan uiteindelijk met legen handen staat.”