UDEN
tel. 0413-261713

Opstelling

FC Uden ten onder tegen VOW
Wedstrijden van FC Uden leveren vaak veel doelpunten op. Meestal staat de ploeg aan de goede kant van de score maar vandaag was VOW de gelukkige. Het scoren begon al snel want na de 0-1 van VOW na drie minuten stond het na acht minuten al weer 2-1 voor FC Uden door Mehli Polat en Marijn Derks. Halverweg de eerste helft kwam VOW op 2-2 en hiermee was de rustsstand een feit. Direct na rust kwam VOW zelfs op een 2-3 voorsprong. Tim van Schadewijk scoorde een kwartier voor tijd de 3-3. Van Schadewijk had een paar minuten voor tijd de 4-3 op zijn schoen, maar de paal stond deze treffer in de weg. In de tegenaanval maakte VOW de 3-4 wel, en daarmee won de gelukkigste ploeg vandaag. VOW doet goede zaken in de strijd om klassenbehoud
Stan_10-3-2024.pngFoto's door Arno Korsten

Bron; Kliknieuws.nl

FC Uden – VOW 3-4 (2-2). 4. Pim van Riel 0-1, 5. Medih Polat 1-1, 9. Marijn Derks 2-1, 24. Niels van Dommelen 2-2, 47. Stef van Berlo 2-3, 73. Tim van Schadewijk 3-3, 83. Pim van Riel 3-4.

,,Het was een hele open wedstrijd”, analyseerde Uden-coach Jeroen van Kampen. ,,Dat zie je ook wel. Onze competitie kent weinig echt slechte ploegen. Iedereen kan van iedereen winnen. Dat zie je ook vandaag.”

,,We wisten hoe sterk zij zijn”, begon VOW-coach Arno Methorst. ,,Hun spitsen hebben met zijn tweeën evenveel gescoord als wij. Grote complimenten naar de groep dus. Echt petje af. We herpakken ons goed van donderdag. Hier staat een hele tevreden trainer.”