VEGHEL
tel. 0413-367251

Opstelling FC Uden 1 (zon)

Regelmatige zege voor FC Uden
Op bezoek bij SCMH had FC Uden het in het begin wel even lastig.  SCMH nam zelfs een 1-0 voorsprong. Mehli Polat maakte de gelijkmaker. In de tweede helft pakte SCMH een domme rode kaart en vanaf dat moment kwam FC Uden niet meer in de problemen. Spits Stan van der Zanden besliste het duel met twee fraaie doelpunten.

Bron; Kliknieuws.nl

SCMH – FC Uden 1-3 (1-1). 10. Roel Bekkers 1-0, 30. Medih Polat 1-1, 70. Stan van der Zanden 1-2, 85. Stan van der Zanden 1-3. Rood: Paul Daandels (SCMH) in 48ste minuut.

,,Die rode kaart is het kantelpunt en dat is zonde”, baalt SCMH-coach Stan Vos. ,,Als we hem hadden kunnen pakken, was het vandaag geweest en we kunnen de punten hard gebruiken. Hij was ook echt onnodig, die kaart. Het was verder juist zo sportief.”

,,Het was een hele moeizame wedstrijd”, vond Uden-coach Jeroen van Kampen. ,,Het was een lastig veld en zij zakten heel ver in. Uiteindelijk waren we wel sterker, wat gezien de ranglijst ook niet gek is. Maar het was niet makkelijk.”