OSS
tel. 0412-623400

Opstelling FC Uden 1 (zon)

FC Uden laat geen spaan heel van Cito; Hattrick Stan van der Zanden

FC Uden had er binnen 2 minuten al de eerste in liggen via Stan van der Zanden. FC Uden speelde met Cito en de 1-4 ruststand was een logich gevolg. Mehli Polat, opnieuw Van der Zanden en Tim van Schadewijk zorgden voor de doelpunten aan de zijde van FC Uden. In de tweede helft liep FC Uden uit naar 1-6 via Van Schadewijk en Mehli Polat voordat Cito wat terugdeed tot 2-6. Stan van der Zanden benutte een penalty en voltooide zijn hattrick maar miste ook nog een penalty. Mike van Lierop maakt de achtste goal voor FC Uden dat door de tweede overwinning op rij nu de tweede plek bezet.

Bron; Kliknieuws.nl

Cito – FC Uden 2-8 (1-4). 2. Tim van Schadewijk 0-1, 13. Melih Polat 0-2, 27. Tim van Schadewijk 0-3, 33. Stan van der Zanden 0-4, 39. Furkan Alakmak 1-4, 63. Melih Polat 1-5, 67. Stan van der Zanden (pen.) 1-6, 76. Mike van Lierop 1-7, 77. Mehmet Gumus 1-8, 88. Stan van der Zanden 2-8. Bijz.: Stan van der Zanden (FC Uden) mist strafschop.

,,Het was een chaotische wedstrijd met heel veel persoonlijke fouten”, vond Cito-coach Nick van Hoorn. ,,Gedurende de hele wedstrijd hebben we net zoveel kansen gehad maar zij maken ze wel af. Dat was vorige week ook al zo.”

,,We stonden snel 2-0 voor en zijn eigenlijk geen moment in gevaar geweest”, vertelde Uden-coach Jeroen van Kampen. ,,We hebben heerlijk aanvallend kunnen voetballen. Het was koud en nat, maar verder heerlijk.”