5403PB
UDEN
tel. 0413-261713

Opstelling

FC Uden – SCMH 4-2 (0-0). 49. Koen Verhagen 0-1, 70. Stan van der Zanden 1-1, 72. Tim van Schadewijk 2-1, 74. Faruk Polat 3-1, 88. Stan van der Zanden 4-1, 90. Niels van Vught 4-2.

,,Wij waren eigenlijk de hele wedstrijd beter”, vertelde Jeroen van Kampen, coach van FC Uden. ,,Net na rust komen we, tegen de verhoudingen in, op achterstand maar daarna is het ook in vijf minuten beslist. We hebben prima gespeeld. En het was een sportieve wedstrijd, er gebeurde verder niets spannends.”

,,Tja. In vijf minuten geef je heel de wedstrijd weg”, baalde SCMH-coach Stan Vos. ,,En we begonnen de tweede helft juist goed. Maar bij die 1-1 knapte het ofzo en sta je plots 3-1 achter. Daar gaan we het dinsdag nog wel eens over hebben als de emoties zijn gezakt. Die laatste goal die we nog maken is leuk maar meer voor de statistieken.”

Bron; BD.nl

De helft van de duels in 4I ging niet door vanwege de veelvuldige regenval. In Uden is kunstgras en zowel Fc uden als FC de Rakt konden hun thuiswestrijden in winst omzetten. SSA Vesta speelde op het tijdens de wedstrijd steeds slechter wordende veld in Demen tegen FC Schadewijkwaren de puntendeling terecht was te noemen.

In een gelijkopgaande eerste helft werd niet gescoord. FC Uden was misschien iets beter aan de bal maar daar bleef het bij. Vijf minuten na rust kwam SCMH op voorsprong door een doelpunt van Koen Verhagen. In de 70e tot en met 75e minuut keerde FC Uden de wedstrijd om door 3 doelpunten te maken via Stan van der Zanden, Tim van Schadewijk en Faruk Polat. In de 88e minuut maakte Van der Zanden nog de 4-1 waarna Niels van Vught namens SCMH nog verkleinde tot 4-2. “Tja, in vijf minuten geef je heel de wedstrijd weg”, baalde SCMH-coach Stan Vos. “En we begonnen de tweede helft juist goed. Maar bij die 1-1 knapte het ofzo en sta je plots 3-1 achter. Daar gaan we het dinsdag nog wel eens over hebben als de emoties zijn gezakt” besloot Vos.