5403PB
UDEN
tel. 0413-261713

Opstelling

FC Uden – Mariahout 2-2 (0-2). 4. 0-1, 9. 0-2, 88. Stan van der Zanden (pen.) 1-2, 90+3. Stan van der Zanden (pen.) 2-2. Bijz.: Wesley Vogels mist strafschop in 32ste minuut.

,,Het eerste halfuur was helemaal voor hun”, begon Uden-coach Jeroen van Kampen. ,,Maar uiteindelijk is een punt wel terecht denk ik. Vanaf de dertigste minuut waren wij beter.”

Bron; BD.NL

FC Uden mag drie keer vanaf de stip aanleggen.

FC Uden ontving Mariahout maar had het eerste half uur niets te vertellen. Na 10 minuten stond het al 0-2 en FC Uden mocht van geluk spreken dat het daarbij bleef in het eerste half uur. Na dik een half uur kreeg FC Uden een penalty. Wesley Vogels was vorig week nog trefzeker, maar deze keer ging het mis. Zo was het 0-2 bij rust. De tweede helft was FC Uden de betere ploeg. De toeschouwers moesten echter wachten tot de laatste minuten voor de doelpunten. In de 89e minuut kreeg FC Uden haar tweede penalty. Stan van der Zanden ging er achter staan en deze keer was het wel raak: 1-2. In een alles of niets offensief ging FC Uden voor de gelijkmaker en in de 94e minuut constateerde de scheidsrechter een handsbal in het Mariahoutse strafschopgebied. Opnieuw Van der Zanden nam de penalty en opnieuw was het raak: 2-2.