5403PB
UDEN
tel. 0413-261713

Opstelling

Op bezoek bij FC Uden had kampioen Avesteyn er zeker nog zin in. Ondanks een drukke feestweek was Avesteyn de eerste helft de sterkste en de ploeg kwam dan ook verdiend op een 0-2 voorsprong via twee maal Pim van den Boom  Vlak voor rust werd het 1-2 toen Stan van der Zanden wat terug deed namens FC Uden. Na rust een beter FC Uden maar het moest toch toestaan dat het eerst 1-3 werd via Dries Heerkens na een uur spelen. Uit een corner werd het 2-3 door een doelpunt van Marco van de Pol. Vervolgens liep Avesteyn toch weer uit naar 2-5 via Guus Barten en Rens van Vugt. Luuk Bloem maakt namens FC Uden de 3-5 na 85 minuten spelen en daarmee werd een mooie pot voetbal gewonnen door de beste ploeg in de klasse.

Bron; Kliknieuws.nl

FC Uden – Avesteyn 3-5 (1-2). 18. Pim van den Boom 0-1, 29. Pim van den Boom 0-2, 45. Stan van der Zanden 1-2, 61. Dries Heerkens 1-3, 67. Marco van de Pol 2-3, 72. Guus Barten 2-4, 82. Rens van Vugt 2-5, 86. Luuk Bloem 3-5.

,,Heerlijke pot”, vindt Uden-coach Jeroen van Kampen. ,,Twee aanvallende ploegen die lekker voetballen. En zij doen het gelukkig niet rustig aan. Dat moet ook niet want hier kunnen wij weer van leren. Zo’n wedstrijd wordt niemand slechter van.”

,,In de eerste helft waren we gewoon heel sterk aan de bal”, vertelt Avesteyn-coach Lenard Weber. ,,Daarna kregen we het iets lastiger. We hebben afgelopen week toch wat meer alcohol gedronken dan normaal dus na zestig minuten was het wel op.”