5492ET
SINT-OEDENRODE
tel. 0413-472161

Opstelling FC Uden 1 (zon)

Boskant en FC Uden hielden elkaar voor de thee in evenwicht zonder dat er grote kansen vielen te noteren. Na rust minuten bleef het spel matig tot er in de 70e minuut een penalty kwam voor FC Uden. Wesley Vogels schoot goed in, maar Boskant doelman Ophey pareerde fantastisch. Toch werd het 0-1 toen Stan van der Zanden in de 78e minuut scoorde. Boskant wilde toch iets overhouden aan deze wedstrijd en gooide meer mensen naar voren. Een vrije trap werd in de zestien geslingerd en het was Stijn van de Biggelaar die met een mooie duik de bal binnenkopte voor de 1-1. Rens van de Wijdeven viel nog in bij Boskant en toen Boskant een vrije trap te nemen kreeg op 18 meter van het doel van FC Uden plaatste hij zich erachter. Zijn inzet was niet denderend, maar de keeper van FC Uden tastte mis en zag de bal knullig door zijn benen over de doellijn rollen: 2-1 voor Boskant dat daarmee de laatste plek overdoet aan Cito.