5738RJ
MARIAHOUT
tel. 0413-209505

Opstelling FC Uden 1 (zon)

Mariahout – FC Uden 3-3 (2-1). 10. 1-0, 30. Medih Melih Polat 1-1, 40. 2-1, 50. Marco van de Pol 2-2, 55. Tim van Schadewijk 2-3, 65. Stijn Vermeij (e.d.) 3-3.

,,Deze wedstrijd kon alle kanten op”, legt Uden-coach Jeroen van Kampen uit. ,,We spelen nu twee keer gelijk tegen Mariahout en ik denk dat dat de verhoudingen goed weergeeft. Voor de neutrale kijker was dit in ieder geval heerlijk. Als je nu niet tevreden bent, moet je maar basketbal gaan kijken.”

Bron; BD.NL

Mariahout en FC Uden waren net als in de heenronde aan elkaar gewaagd en dit doelpuntrijke duel eindigde op 3-3.

Mariahout en FC Uden vermaken het publiek
In Mariahout een indrukwekkende minuut stilte vanwege het leed dat clubicoon Peter van den Heuvel en zijn gezin overkwam. Het gezin Van den Heuvel verloor door een noodlottig ongeval zoon en broer Jarno. Een zware klap voor de oud-spits van Udi ‘19 en ex-hoofdtrainer van FC Uden die door het hele dorp gevoeld wordt. Op het veld maakten beide ploegen er een aantrekkelijke wedstrijd van en was Mariahout voor rust de betere ploeg. De ploeg kwam op een 1-0 voorsprong. FC Uden maakte door Mehli Melih Polat na een half uur gelijk. De thuisclub ging toch met 2-1 de kleedkamers in. Na rust een sterke fase van FC Uden want via Marco van de Pol werd het 2-2 en de 2-3 voorsprong werd door een fraaie vrije trap van Tim van Schadewijk verkregen. Mariahout pikte weer aan en na 65 minuten stond het weer gelijk toen een inzet via een FC Uden been over de doellijn ging. In de resterende tijd was er nog een schot op de paal door FC Uden. Jeroen van Kampen was tevreden met de puntendeling, maar in het licht van de gebeurtenissen in de aanloop naar deze wedstrijd was het resultaat totaal onbelangrijk naar zijn mening.