5403PB
UDEN
tel. 0413-261713

Opstelling

In de 5e Klasse E gaat de strijd om de 2e periode de laatste ronde in. FC Uden is koploper in deze periode (op doelsaldo) maar omdat zij al de 1e periode hebben zijn DWSH ‘18 en Boerdonk de ploegen die deze prijs kunnen pakken.

Bron: Kliknieuws.nl

Winst FC Uden na achterstand

FC Uden kwam al snel met  0-1 achter doordat Elsendorp scoorde uit een corner. Al voor rust had FC Uden de stand gelijk kunnen trekken maar de voorwaartsen hadden het vizier nog niet op scherp staan. Na rust stelde de Geel-blauwen orde op zaken al duurde dit nog tot minuut 70. De 1-1 was een fraai doelpunt van Wessel van de Wetering die een afstandsschot stijf in de kruising schoot. De 2-1 kwam op naam van Tim van Schadewijk en het leek 2-2 te worden maar Elsendorp zag een treffer wegens buitenspel afgekeurd. Topscoorder Stan van der Zanden besliste de wedstrijd en FC Uden kon de volgende driepunter noteren.

Een stapje dichter bij de titel, maar wel een unicum vandaag in Uden. De thuisploeg kwam namelijk achter en heeft daar vrij lang over gedaan om dat recht te zetten. ,,We speelden tegen onszelf vandaag. Het was geen beste wedstrijd vanuit ons, maar de drie punten zijn binnen’’, aldus Jeroen van Kampen, trainer van FC Uden.

Bron: BD.NL