E.Camdzic

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

FC Uden – DWSH’18 4-5 (2-5).20. 0-1, 25. 0-2, 28. 0-3, 35. Halid Polat 1-3, 37. 1-4, 41. Ryan Janga 2-4, 43. 2-5, 60. Halid Polat 3-5, 81. Marco van de Pol 4-5.

,,Ondanks deze nederlaag ben ik toch positief over mijn ploeg. Door drie individuele fouten komen we op ruime achterstand, maar de inzet en beleving van mijn spelers was heel goed. We waren ondanks de achterstand nog dicht bij een gelijkspel en op basis van de tweede helft was dat ook nog verdiend geweest”, beschreef FC Uden-trainer Peter van den Heuvel het duel.

Voor rust vielen de doelpunten als rijpe appels: er werd in die fase maar liefst zeven keer gescoord.

Bron: Brabants Dagblad

Negen goals in Uden
De ontmoeting tussen FC Uden en DWSH’18 leverde een spektakelstuk op, waarbij de gasten aanvankelijk eenvoudig leken te gaan winnen, maar FC Uden na rust een comeback inzette. Die was echter net niet goed genoeg: 4-5. Rody van Abel (twee) en Rutger Thelosen zorgden voor een 0-3 tussenstand na een half uur. Teun Nooijen (1-4) en Sjors Janssen (2-5) zorgden voor een comfortabele voorsprong voor DWSH’18 bij de thee. “Door vier persoonlijke fouten staan we bij rust met 2-5 achter. Daarna hebben we veerkracht getoond, met kans op kans, en hadden we zelfs nog kunnen winnen”, aldus Peter van den Heuvel van FC Uden, dat dus onnodig met 4-5 verloor. Namens de thuisclub scoorden Halid Polat (twee), Marco van Pol en Ryan Janga.