Onbekend

Opstelling

FC Uden wint in vriendelijke wedstrijd met tien kaarten van WHV

ZONDAG 5E

Ondanks een vriendelijke wedstrijd werden er bij FC Uden - WHV tien kaarten gegeven. Zo vaak werd er dan weer niet gescoord. Het werd 1-0.

FC Uden – WHV 1-0 (0-0). 76. Faruk Polat 1-0. Rood: 59. Wesley van Dooren (2x geel, FC Uden), 85. Yorick van de Rakt (2x geel, WHV).

,,In de eerste helft speelden we rommelig, maar na rust ging het een stuk beter. We konden domineren. We creëerden enkele goede kansen maar behalve de ene goal van Faruk werd niet gescoord. Ik maak een dik compliment voor de jongens die vandaag gespeeld hebben”, aldus FC Uden-trainer Peter van den Heuvel.

,,Het was een typische 0-0 wedstrijd. We begonnen aardig aan de wedstrijd maar nog voor rust werd het rommelig. De wedstrijd verdiende geen winnaar”, aldus WHV-trainer Bas van Engelen.

De wedstrijd werd na rust nooit gemeen, maar toch werden er door de scheidsrechter tien kaarten getrokken. Hierdoor konden twee spelers met twee keer geel konden vertrekken.

Bron: Brabants Dagblad 27 september 2020

Winst FC Uden
FC Uden boekte op eigen veld een driepunter tegen WHV, dat vorig seizoen hoge ogen gooide. De Udenaren waren heer en meester en hadden voor de thee al twee keer moeten scoren. Faruk Polat was na een dik uur spelen de matchwinner namens de Udenaren, die de laatste 35 minuten met tien man speelden. “Toen wij rood kregen, ging WHV opportunistisch spelen, maar ze hebben niet echt een kans gehad. De complimenten zijn voor mijn ploeg, die ondanks veel personele problemen erg sterk heeft gespeeld en een goede mentaliteit heeft getoond”, aldus Peter van den Heuvel (FC Uden).

Bron: Kliknieuws