Start trainingen en wat verdere bijzonderheden.

Hoewel iedereen nog volop van zijn vakantie geniet willen we u toch even bijpraten omtrent e.e.a. Op donderdag 10 augustus start de selectie met de trainingen. In de week van maandag 21 augustus starten alle andere teams met de trainingen. Het schema (met trainingsdagen en tijden en de kleedkamers en velden) zal binnenkort op de site verschijnen. Op zaterdag 2 september starten de jeugdteams met de bekerwedstrijden. Op 9 september en 16 september volgen de 2e en 3e wedstrijd in de bekerpoule waarna op zaterdag 23 september de competitie van start gaat. De veteranen spelen geen beker en starten op zaterdag 2 september met hun competitie. Op de zondagen 3, 10 en 17 september spelen de heren senioren hun bekerwedstrijden in de poule. Op zondag 24 september starten zij met de competitie. Een deel van het programma is door de KNVB al vrijgegeven en te zien op voetbal.nl

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de FC Uden site en we hopen hem voor de start van de bekerwedstrijden weer optimaal te hebben.

Het clubhuis is miv 10 augustus weer geopend op de dinsdag- en donderdagavonden. Miv de eerste trainingen en, uiteraard, op de wedstrijddagen zal het clubhuis eveneens geopend zijn.

Binnenkort ontvangen alle leiders / trainers / scheidsrechters en de mensen van de zaterdag- en zondagdienst een uitnodiging voor de informatiebijeenkomst omtrent de nieuwe werkwijze mbt het Digitaal Wedstrijdformulier.

Voor aanvang van de bekercompetitie wordt ook nog een bijeenkomst gepland met de teambegeleiding en met de scheidsrechters. Hierover later meer.

Een oproep nog aan die leiders van de teams van vorig seizoen die hun wedstrijdmateriaal (ballen – waterzak e.d.) nog niet hebben ingeleverd om dat ze snel mogelijk te doen op donderdag 10 augustus of op dinsdag 15 of donderdag 17 augustus.

Delen mag...Tweet about this on TwitterShare on Facebook3Share on Google+0Email this to someone
Ander FC Uden nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *