Senioren

fc-uden-1-small

Het is bekend dat ons sportpark op de zaterdag uitpuilt met voetballers en voetballertjes. Van ’s ochtends vroeg tot laat in de de middag zijn de velden bezet. Prachtig om te zien dat zo veel jeugdige inwoners van Uden sport bedrijven.

Wat zeker niet vergeten mag worden is hetgeen er op zondag plaats vindt. Elke zondag is de Vlasakker het domein van de senioren. Deze groep bestaat uit prestatieve en recreatieve elftallen. Na elke wedstrijd wordt elk potje geëvalueerd en schept eenieder op over de bereikte overwinning en hoe goed hij of zij wel niet was. Tevens wordt de week doorgenomen, bijgepraat over de Nederlandse, economie, de eredivisie en de verrichtingen van het eerste elftal. De kinderen lopen in en uit (meestal om hun vader of moeder om centjes te vragen omdat ze dorst of lekkere trek hebben).

Senioren dames

FC Uden heeft twee selectie elftallen, zeven recreatieve elftallen en één dameselftal. Met zoveel teams is er altijd een elftal dat bij jouw niveau aansluit. Wil je meer informatie of overleggen in welk team jij graag zou willen spelen? Neem dan contact op met de coördinator van de lagere senioren via lageresenioren@fcuden.nl.

Naast het voetbal worden er ook extra activiteiten georganiseerd voor de senioren. Denk aan een BBQ, darttoernooi, pokertoernooi, voetbalquiz en aan het einde van het seizoen altijd een leuke seizoensafsluiting. Voor wie nu denkt “Hé, dat is geinig”. Elke week een anderhalf uurtje ballen en gezellig napraten onder het genot van een drankje en wat kantinevoer, lees dan snel op deze pagina verder hoe ook jij lid kunt worden. Iedereen is welkom, probeer het eens uit, kom ook en maak het mee!

Hoe word ik lid van FC Uden?

1. Download hier het aanmeldingsformulier
2. Print het formulier uit en vul deze volledig in
3. Voeg een pasfoto toe en stuur alles op naar:  Ledenadministratie FC Uden, Breukrand 307, 5403 LH Uden of geef het af aan de bar in de kantine

OF: Lid worden van FC Uden kan tegenwoordig ook (gedeeltelijk) via de digitale snelweg.

1. Vul onderaan deze pagina het digitale aanmeldingsformulier helemaal in en verzend het formulier
2. U ontvangt binnen vijf werkdagen (meestal sneller) per email uw gegevens ter controle en de incasso machtiging
3. U print en ondertekent de incasso machtiging en stuurt deze met een pasfoto per post op naar: Ledenadministratie FC Uden, Breukrand 307, 5403 LH Uden of geeft het af aan de bar in de kantine

Waarom de incasso machtiging en pasfoto wel per post?

Om ieder kwartaal de contributie van onze leden te kunnen innen werkt FC Uden met automatische incasso’s. Met een automatisch incasso kan FC Uden de verschuldigde contributie van uw rekening afschrijven. Hiervoor moet u echter wel toestemming verlenen. Een incasso machtiging is pas wettelijk geldig wanneer u hiervoor schriftelijk toestemming heeft gegeven. Een digitaal formulier is volgens de huidige wetgeving niet schriftelijk en dus niet rechtsgeldig. Daarom ontvangt u na het invullen van onderstaand formulier alsnog per email een incasso machtiging en zult u deze moeten uitprinten, ondertekenen en inleveren aan de bar in de kantine of op moeten sturen naar de ledenadministratie.

De pasfoto wordt gebruikt om een spelerspas aan te vragen bij de KNVB. Dit wordt gedaan door de ledenadministratie van FC Uden. De KNVB werkt nog steeds met formulieren die per post opgestuurd moeten worden, vandaar dat wij een fysieke pasfoto van u nodig hebben.

Contributie

De contributie voor senioren bedraagt per 1 januari 2017 € 39,00 per kwartaal. Het eenmalige inschrijfgeld bedraagt € 10.

Het is tijdelijk niet mogelijk om het formulier digitaal in te vullen. Onze excuses voor het ongemak.