Junioren

IMG_9253-1

Opleiding

‘De jeugd heeft de toekomst’: een tijdloze uitspraak, maar wel een met een grote kern van waarheid. Ook bij FC Uden vinden wij dat de basis voor een goede voetbalontwikkeling begint bij de jeugd.

Een goede jeugdopleiding met een herkenbaar karakter is erg belangrijk voor FC Uden. Op deze manier hoopt FC Uden de jeugdleden voor een lange tijd te behouden en tot aansprekende resultaten te komen. Rust, geduld en een goede visie zijn hierin cruciaal. Met het project ‘FC Uden-kanjers’ vestigen we de aandacht op het belang van een goede jeugdopleiding.

Centraal dient natuurlijk de opleiding van de jeugdige voetballer te staan. We willen jonge spelers een gedegen opleiding met veel spelvreugde bieden, ook daarom traint bij FC Uden ieder jeugdlid twee keer in de week! Een opleiding met waarde voor de toekomst waarbij teamprestaties belangrijk zijn. Echter, bij de opleiding staat het ontwikkelen van het individuele talent altijd voorop. Prestatie en plezier zullen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Om dit doel te bereiken zullen trainers en spelers een onvoorwaardelijke dosis discipline aan de dag moeten leggen.

Er is continu aandacht voor opleiding, training, scouting en begeleiding. Een positieve kijk op voetbal staat centraal; goede resultaten boeken en kampioen worden zijn geen doel op zich, maar logische resultaten van de aandacht voor de kwaliteit van het gespeelde voetbal.

Jeugdactiviteiten

Voetballen bij FC Uden is niet alleen een gedegen opleiding krijgen en plezier hebben in het veld, ook daarbuiten vinden wij het belangrijk dat onze jeugdleden het naar hun zin hebben. Door het organiseren van diverse activiteiten proberen we de onderlinge sfeer te bevorderen en onze jeugd te betrekken bij de club. De Jeugdactiviteiten Commissie (JAC) doet ieder jaar weer haar uiterste best om onze jeugd een geweldige tijd te bezorgen. Berucht en bevreesd is bijvoorbeeld onze jaarlijkse spooktocht en niemand heeft meer plezier dan tijdens het D-E-F kamp waar ieder jaar kosten nog moeite worden gespaard. Sinds twee jaar organiseert FC Uden ook een presentatiedag waar alle jeugdteams ontzetten van genieten en zo kunnen we eigenlijk wel doorgaan.

Kom jij ook voetballen bij de leukste voetbalvereniging van Uden?

Wil je graag eens komen kijken bij onze vereniging of misschien zelfs een keer meetrainen? Dat kan! Neem hiervoor contact op met Raymond Bosman via jc@fcuden.nl of 06-51593703. Meteen aanmelden kan natuurlijk ook, lees daarvoor snel verder.

Hoe word ik lid?

1. Download hier het aanmeldingsformulier
2. Print het formulier uit en vul deze volledig in
3. Voeg een pasfoto toe en stuur alles op naar:  Ledenadministratie FC Uden, Breukrand 307, 5403 LH Uden of geef het af aan de bar in de kantine

OF: Lid worden van FC Uden kan tegenwoordig ook (gedeeltelijk) via de digitale snelweg.

1. Vul onderaan deze pagina het digitale aanmeldingsformulier helemaal in en verzend het formulier
2. U ontvangt binnen vijf werkdagen (meestal sneller) per email uw gegevens ter controle en de incasso machtiging
3. U print en ondertekent de incasso machtiging en stuurt deze met een pasfoto per post op naar: Ledenadministratie FC Uden, Breukrand 307, 5403 LH Uden of geeft het af aan de bar in de kantine

Waarom de incasso machtiging en pasfoto wel per post?

Om ieder kwartaal de contributie van onze leden te kunnen innen werkt FC Uden met automatische incasso’s. Met een automatische incasso kan FC Uden de verschuldigde contributie van uw rekening afschrijven. Hiervoor moet u echter wel toestemming verlenen. Een incasso machtiging is pas wettelijk geldig wanneer u hiervoor schriftelijk toestemming heeft gegeven. Een digitaal formulier is volgens de huidige wetgeving niet schriftelijk en dus niet rechtsgeldig. Daarom ontvangt u na het invullen van onderstaand formulier alsnog per email een incasso machtiging en zult u deze moeten uitprinten, ondertekenen en inleveren aan de bar in de kantine of op moeten sturen naar de ledenadministratie.

De pasfoto wordt gebruikt om een spelerspas aan te vragen bij de KNVB. Dit wordt gedaan door de ledenadministratie van FC Uden. De KNVB werkt nog steeds met formulieren die per post opgestuurd worden, vandaar dat wij een fysieke pasfoto van u nodig hebben.

Contributie

De contributie voor junioren bedraagt per 1 januari 2017 € 29,25 per kwartaal. Het eenmalige inschrijfgeld bedraagt € 10.

Het is tijdelijk niet mogelijk om het formulier digitaal in te vullen. Onze excuses voor het ongemak.