Invoering mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier (mDWF)

Met ingang van september 2017 wordt het mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier ingevoerd voor alle teams met uitzondering van Jeugd Onder 8 (JO8) t/m Jeugd Onder 11 (JO11).

Via de Wedstrijdzaken app van de KNVB wordt het wedstrijdformulier ingevuld, geaccordeerd door de aanvoerder/Teammanager/Leider en na de wedstrijd door de scheidsrechter afgesloten en verstuurd.

Voordat de competitie begint worden alle (bonds)teams ingevoerd door de ledenadministratie en kunnen later aangepast worden via de app of via Sportlink. De wedstrijdzaken app van de KNVB kan alleen gebruikt worden op Android en Apple smartphones en niet op Windows toestellen. De app is te downloaden in de Playstore en de App store.

Wanneer de app op de smartphone is geïnstalleerd dient u zich te registreren met het bij de KNVB bekende e-mailadres en een zelf verzonnen wachtwoord. Vervolgens krijgt u op het e-mailadres een link toegezonden waarmee u de registratie afrond.

In de periode 1 juli t/m 1 november kan men zelf een pasfoto uploaden, na 1 november vervalt deze mogelijkheid en moet men via de ledenadministratie van FC Uden een digitale pasfoto aanleveren. Wanneer er bij wedstrijden geen pasfoto op de digitale pas staat dient men een geldig identiteitsbewijs te tonen om toch deel te kunnen nemen  aan de wedstrijd.

Vanaf 7 dagen voor de wedstrijd kan de spelersopgaaf, voor de wedstrijd, gemuteerd worden door gerechtigde personen (teammanagers). Voor de competitie begint dient de ledenadministratie op de hoogte te zijn wie er per team aangemerkt worden als Teammanager. Het is verstandig om meerdere personen aan te melden als Teammanager.

**LET OP;  nadat er door de aanvoerder op het mDWF akkoord is gegeven kan het formulier niet meer gewijzigd worden, dit dient dus vlak voor de passencontrole pas te gebeuren.

Wanneer de scheidsrechter na de wedstrijd het formulier invult, kan hij alleen, dus zonder tussenkomst van leider of teammanager, het mDWF afsluiten en verzenden. Wanneer er onjuiste gegevens op het verzonden formulier staan, kan de Teammanager via de app bezwaar aantekenen.

Nadat het nDWF is afgesloten door de scheidsrechter kan middels de app het wedstrijdformulier in PDF vorm bekeken worden.

Voordat de competitie begint zal er voor de Teamleiders/Teammanagers en scheidsrechters nog een avond belegd worden waar aanvullende uitleg gegeven wordt.

Mocht u willen weten wat het mDWF inhoud kunt u via onderstaande link de presentatie van de KNVB bekijken. Heeft u nu al vragen neem dan contact op met Rob Cleveringa via e-mail; robcleveringa@gmail.com

LINK NAAR PDF FILE UITLEG MOBIEL DIGITAAL WEDSTRIJD FORMULIER

Delen mag...Tweet about this on TwitterShare on Facebook4Share on Google+0Email this to someone
Ander FC Uden nieuws