FC Uden GO4FIT

FC Uden heeft veel aandacht voor de gezondheid van haar leden en daarom gaat FC Uden de samenwerking met Fysiotherapie Caspar van den Broek verder intensiveren. Voetbalvereniging FC Uden en Fysiotherapie Caspar van den Broek organiseren elke week een Blessure spreekuur met de naam “FC Uden GO4FIT”.

FC Uden en Fysiotherapie Caspar van den Broek introduceren:

 

Mede door veranderingen in het zorgstelsel en een verhoogde ”eigen bijdrage” komt het vaak voor dat blessures niet de aandacht krijgen die nodig is, zeker bij kinderen. Als FC Uden willen we onze leden hierin helpen en een oplossing aandragen. Ben je geblesseerd en heb je behoefte aan een professionele diagnose, kijk dan hieronder of er nog ruimte is op dit gratis spreekuur.

Vanaf 22 augustus 2017  kun je elke dinsdag tussen 18.00 en 19.00 uur terecht bij FC Uden (kleedkamer 11). Enkel voor leden van FC Uden en op afspraak (vóór 17.00 uur op betreffende dinsdag) via onderstaand formulier en bij een compleet ingevulde aanvraag. Spelers t/m 15 jaar kunnen enkel via een ouder inschrijven.

Je trainer en ouders worden nadien op de hoogte gebracht van de diagnose en het advies door betreffende fysiotherapeut(e). Wie het eerst komt, die het eerst maalt!! De diagnose wordt gedaan door een gediplomeerde fysiotherapeut van de Udense praktijk voor fysiotherapie Caspar van den Broek. Zij zijn in deze ook eindverantwoordelijk. Mocht er een advies uit volgen dan bent je natuurlijk vrij om dat wel of niet op te volgen. Dat is en blijft je eigen verantwoordelijkheid. We willen enkel dat het risico op verwaarlozing van een blessure zo laag mogelijk is.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat als je snel actie onderneemt de blessure het snelst verholpen is en de kans op verdere beschadiging het kleinst is. Een juiste diagnose is daarvoor van groot belang!!!

Hieronder kun je een spreekuur (15 min) aanvragen. Klik op een beschikbare dag (met groen aangegeven) in de agenda om vervolgens een tijd te selecteren en je gegevens in te vullen.

 

Het Team van Fysio van den Broek.

 

Our schedule for september 2017

Click a free day to apply for an appointment.
 
mDwdvZZ
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 
mDwdvZZ
Free   Busy   Not possible  

Please check the appointment details below and confirm:

 

 Regelement

Deze dienstverlening is enkel mogelijk voor:

–       Actieve leden van FC Uden vanaf 8 jaar (behalve senioren selectie)
–       Leden tot en met 15 jaar kunnen zich enkel inschrijven door opgave van een ouder
–       Sportblessures (bijv. spieren, gewrichten, kneuzingen e.d. geen wonden)
–       Op aanvraag via bovenstaand formulier
–       Bij een compleet ingevuld formulier
–       Het gaat in deze om het stellen van een 1ste diagnose, het is geen behandeling

Overige regels, voorwaarden en condities:

–       Voorrang op basis van inschrijven.
–       Dienstverlening geldt van September tot en Mei in elk voetbalseizoen.
–       Inschrijven voor 17.00 uur op betreffende dag.
–       FC Uden is nooit verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor schade voortkomend uit deze dienstverlening
–       Deze dienstverlening geschiedt onder de verantwoordelijkheid van de Udense Praktijk Fysiotherapie Caspar van den Broek.
–       Medewerkers van deze praktijk voeren deze dienstverlening uit.