A.R.T.S Action Rebels in Trends en Sports

A.R.T.S. heeft haar eigen plek op de website van FC Uden. Op deze manier kunnen de leden van FC Uden nog sneller geïnformeerd worden over collectiewijzigingen, aanbiedingen en specifiek voor FC Uden leden bedoelde acties.

U kunt nog steeds een afspraak maken om gezellig te komen shoppen! Boek uw afspraak online middels de hieronder geplaatste link
of bel 0413-268616 en dan plannen wij u in.
Kom gezellig shoppen het kan veilig op 1500 m2.
 

Klik HIER op doorgestuurd te worden naar de afsprakenagenda van A.R.T.S

 

Privé shoppen met de nieuwste collecties!!

Boek hier het tijdslot dat u het beste uitkomt, de koffie staat klaar!

Plan hier uw tijdslot in van 30 minuten, wilt u langer komen shoppen plan dan twee tijdsloten in.

Kinderen t/m 12 jaar mogen mee zonder reserveringArtikelen 
Alle artikelen op deze pagina zijn te verkrijgen bij A.R.T.S., desgewenst kan de kleding direct voorzien worden van het FC Uden logo en de initialen van de speler. Dit laatste is niet onverstandig omdat steeds meer FC Uden leden de kleding aanschaffen en het dus zoeken wordt wanneer er geen initialen of markering op de kleding geplaatst is.

Wilt u teamkleding sponsoren?
Dan gaat dit altijd via FC Uden. De contactpersoon hiervoor is Dave de Jongh. Hij helpt bij de bestelling, levering en alles wat er bij sponsorkleding komt kijken. De kleding wordt natuurlijk besteld bij A.R.T.S. Mail Davedejongh@fcuden.nl voor meer informatie.

De officiele kleding die we bij FC Uden dragen, draagt de naam "Valencia Clublijn". Wanneer u op de afbeelding klikt, krijgt u meer informatie via de Hummel website.

(LET OP; bij sommige pagina's moet u de juiste kleur kiezen, alle artikelnummers worden zichtbaar als u met de muis over de foto gaat)

 


108007-5200133001-8000160003-5200440001-5000120114-5000

De nieuwe trainingskleding per 1 januari 2019


(De afgebeelde prijzen, op de website van Hummel, komen niet altijd overeen met de prijzen van  A.R.T.S. Ook eventuele kortingen zijn niet zichtbaar via de website van Hummel)


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!