A.R.T.S Action Rebels in Trends en Sports

A.R.T.S. heeft haar eigen plek op de website van FC Uden. Op deze manier kunnen de leden van FC Uden nog sneller geïnformeerd worden over collectiewijzigingen, aanbiedingen en specifiek voor FC Uden leden bedoelde acties.

29 en 30 juni Fiesta del Vidan bij A.R.T.S. Artikelen 
Alle artikelen op deze pagina zijn te verkrijgen bij A.R.T.S., desgewenst kan de kleding direct voorzien worden van het FC Uden logo en de initialen van de speler. Dit laatste is niet onverstandig omdat steeds meer FC Uden leden de kleding aanschaffen en het dus zoeken wordt wanneer er geen initialen of markering op de kleding geplaatst is.

Wilt u teamkleding sponsoren?
Dan gaat dit altijd via FC Uden. De contactpersoon hiervoor is Dave de Jongh. Hij helpt bij de bestelling, levering en alles wat er bij sponsorkleding komt kijken. De kleding wordt natuurlijk besteld bij A.R.T.S. Mail Davedejongh@fcuden.nl voor meer informatie.

De officiele kleding die we bij FC Uden dragen, draagt de naam "Valencia Clublijn". Wanneer u op de afbeelding klikt, krijgt u meer informatie via de Hummel website.

(LET OP; bij sommige pagina's moet u de juiste kleur kiezen, alle artikelnummers worden zichtbaar als u met de muis over de foto gaat)


108007-5200133001-8000160003-5200440001-5000120114-5000
De nieuwe trainingskleding per 1 januari 2019

(De afgebeelde prijzen, op de website van Hummel, komen niet altijd overeen met de prijzen van  A.R.T.S. Ook eventuele kortingen zijn niet zichtbaar via de website van Hummel)


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!