5454GR
SINT HUBERT
tel. 0485-451640

Opstelling FC Uden 1 (zon)

Dankzij DWSH ‘18 wordt de tweede competitiehelft nog spannend. Koploper FC Uden werd verslagen met 3-2 waardoor nummer 2 en 3 nu nog altijd 7 verliespunten meer hebben. WHV won terecht van Nederwetten en doet de laatste plaats over aan OKSV. Odiliapeel won in de 92e minuut bij Keldonk en blijft dus op 4 punten van FC Uden, maar wel met 1 wedstrijd meer gespeeld.

DWSH ‘18  heerst op het eigen sportpark
Trainer Koen van Berlicum van DWSH ‘18 had er voor gekozen om FC Uden hoog onder druk te zetten. Zijn team ging over de gehele wedstrijd gezien hier gedisciplineerd mee om en dat was uiteindelijk de basis voor de 3 punten. FC Uden kwam in de 4e minuut op voorsprong door Farouk Faruk Polat. Na 10  minuten werd het 1-1 door Wout Jans die een afgeslagen corner oppikte en hard binnen schoot. FC Uden kwam opnieuw op voorsprong door Marco van de Pol. DWSH ‘18 kreeg in de 40e minuut een penalty na een overtreding op Teun Jilessen en deze werd benut door Syb Daverveld. Met 2-2 ging de ploegen de rust in. DWSH ‘18 kon in de tweede helft de druk op de achterhoede van FC Uden houden maar moest lang wachten op de beloning. In blessuretijd kon een voorzet van invaller Mark van Dijk door Sven Kuijpers worden binnengeschoten in de korte hoek. Trainer Jeroen van Kampen van FC Uden gaf toe dat de overwinning van DWSH ‘18 verdiend was. Zijn collega Van Berlicum van DWSH ‘18 roemde de inzet en discipline die zijn ploeg vandaag getoond had.

Bron: Kliknieuws.nl