5491ZK
SINT-OEDENRODE
tel. 0413-474093

Opstelling FC Uden 1 (zon)

"Naar mijn idee doet de score niet af naar de wedstrijd”, begint Olland-coach Mayk van Driel. De oefenmeester zag zijn team in de eerste helft goed stand geven tegen de koploper. Van Driel: ,,We kregen twee een-op-een-kansen, maar die rondden we niet goed af. En ‘als je ‘m zelf niet maakt, maken zij ‘m wel’, want na zeventien minuten kwamen de op 0-1.” De 0-2 volgde vrij snel, maar vijf minuten voor rust werd de aansluitingstreffer gemaakt. Robert Erven verzilverde een strafschop

Van Driel: ,,We begonnen de tweede helft vol goede moed, maar kregen na zeven minuten al de deksel op de neus. Toen wist ik al dat het voor ons een hele lastige opgave zou worden. Bij de 1-4, tien minuten later, hadden mijn spelers dat ook door.” Uden kwam nog op 1-5 en vond het daarna wel welletjes.

Bron; Brabants Dagblad

DWSH ‘18 heeft ook Elsendorp aan de zegekar gebonden. Boerdonk won in een pittig duel van Odiliapeel en bezet nu de 3e plaats. FC Uden had weinig moeite met SV Olland: 1-5.

FC Uden simpel langs SV Olland

SV Olland loerde op de counter tegen FC Uden dat hier natuurlijk vooraf rekening mee had gehouden. Wessel van de Wetering wist al snel de 0-1 te scoren en Halid Polat scoorde in de 25e minuut de 0-2. Vlak voor rust kreeg Olland een penalty en hiermee werd de ruststand 1-2. Na rust kreeg Marco van de Pol het op zijn heupen en met een glaszuivere hattrick bepaalde hij de eindstand op 1-5.