5411NR
ZEELAND
tel. 0486-452916

Opstelling FC Uden 1 (zon)

Nu het kampioenschap in de vijfde klasse E lijkt beslist, is de grote vraag wie er tweede, derde en vierde gaan eindigen en zodoende via de nacompetitie nog promotie kunnen afdwingen. De topper DWSH’18-Astrantia kreeg geen winnaar vanmiddag. MVC won simpel bij Boerdonk, FC Uden greep met een mannetje minder de derbyzege tegen VCO in extremis

Door dat resultaat zagen beide ploegen MVC (eenvoudige 3-0 overwinning in Boerdonk) ietsjes uitlopen en FC Uden nog dichterbij komen door een 1-2 derbyzege op buurman VCO in ‘t Oventje. De Udenaren schoten uit de startblokken en kwamen al na 120 seconden op 0-1 door een goal van Marijn Derks. De wedstrijd leek na 20 minuten te kantelen in het voordeel van VCO, toen scheidsrechter Hendriks rood gaf aan Nick van de Pol (Uden), en Sep Schraven (VCO) de penalty benutte. Een gelijkspel leek in de maak, maar in tde zevende minuut van blessuretijd was het Marco van de Pol die FC Uden alsnog drie punten bezorgde: 1-2.