Accommodatie

Onbekend

Opstelling FC Uden 1 (zon)

Geen winnaar in derby (bron; Kliknieuws)
Odiliapeel en FC Uden openden het seizoen met een 1-1 gelijkspel. In een redelijk gelijk opgaand duel kregen beide ploegen kansen op de winst. Het eerste doelpunt kwam voor rekening van FC Uden, bij wie de pas 17-jarige Marco van de Pol tien minuten na rust de 0-1 maakte. Tien minuten voor tijd tekende Joey van Dijk voor de verdiende gelijkmaker uit een hoekschop. Vijf minuten eerder werd een doelpunt van Odiliapeel naar eigen zeggen onterecht afgekeurd. "Onze speler kwam vanuit de tweede lijn, maar de scheidsrechter ging helaas mee in de uitleg van hun grensrechter", klaagde Odiliapeel-trainer Danny Claassen. Beide trainers konden leven met een gelijkspel.

Odiliapeel – FC Uden 1-1 (0-0). 57. Marco van de Pol 0-1, 84. Joey van Dijk 1-1. (bron; Brabants Dagblad

,,In het begin van de wedstrijd gingen we mee in het spel van FC Uden. Nadat we ons eigen spel gingen spelen, lag het initiatief bij ons. Er had voor ons meer ingezeten want de grootste en gevaarlijkste kansen waren voor ons”, beschreef Danny Claassen, de kersverse trainer van Odiliapeel, het duel.

,,Zuur dat we de voorsprong vlak voor tijd nog weggaven. Van beide kanten was het spel niet goed. We halen niet ons niveau want momenteel missen we veel spelers door blessures”, aldus FC Uden-trainer Peter van den Heuvel.